Személyes tanácsadás

Ingyenes coaching, jogi, pszichológiai és mediációs tanácsadást biztosítunk az egyedülálló szülőknek az alábbiak szerint:

  • a tanácsadást egyszülős kártyával rendelkező tagjaink vehetik igénybe
  • havonta 1 alkalommal
  • a tanácsadásokra online lehet jelentkezni
  • amennyiben közbejön valami, 2 nappal előtte lemondható az időpont

FONTOS! A tanácsadásokra akkor tudsz jelentkezni, ha már regisztráltál a >> profilom menüponton és be vagy lépve!

Jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20 perces konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.

Jogi tanácsadás: csütörtökönként

 

Tovább

Coaching

A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység (nem minősül pszichoterápiának). A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását.
Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás.

 

 

Tovább

Tanácsadás a munkakeresésben és pályaváltásban

Itt olyan tanácsadókat, coachokat találsz, akik a munkavállalásban, karrierépítésben, vállalkozás indításban, pályaváltásban nyújtanak segítséget.

 

 

Tovább

KAMASZPANASZ! Szemtől szemben partnerként - konfliktuskezelés máshogy.

Kamaszpanasz. Szülő-serdülő konfliktus rendezése mediációval. (egyéni mediáció)

Tovább

Iskolaelőkészítő nyelvi fejlesztés

Iskolaválasztás előtt rengeteg kérdés merül fel, különösen, ha gyermekünk beszéd-, mozgás- vagy értelmi fejlődésében valamilyen eltérést tapasztalunk.
Ha ilyen jellegű tanácsadásra van szükséged, gyermekeddel keresd fel Demeter Lívia szakértőnket.

Tovább

Családterápia

Hirtelen változás a gyermeke viselkedésében? Orvosilag megmagyarázhatatlan testi betegségeket  (fejfájás, hasfájás, ekcéma, asztma) tapasztal? A családterápia a közhiedelemmel szemben nem csak akkor nyújt használható segítséget, amikor valami komoly lelki probléma van a családban. Sok esetben a gyermek betegségének hátterében a különböző életszakaszokban megjelenő elakadások állnak. A gyermek magatartási és beilleszkedési nehézségeinek feloldásában bizonyítottan hatékony módszer a családterápia, de különböző evészavarok esetén is hatékony segítséget tudunk nyújtani.

Tovább

Segítő beszélgetések

Néha szükségünk van valakivel megosztani a bennünk lévő terheket, és szükségünk van egy elvárások mentes, megértő környezetre, ahol meg tudom nyítni magam. Erről szól a Segítő beszélgetések (nem minősül pszichoterápiának).
 
Tovább

Mediáció

Mediációs tanácsadást biztosítunk azok részére, akik családi, iskolai vagy egyéb konfliktusaik megoldására alternatív vitarendezést, mediációt vennének igénybe. 

Tovább

Pszichológiai tanácsadás

A járvány okozta nehéz helyzet a bezártság, a bizonytalanság, a monotonitás érzésével járhat együtt. Ez a krízis próbára teszi mindnyájunk alkalmazkodóképességét, aminek kimerülése okozhat belső feszültségeket, családon belüli konfliktusokat, betegséghez kapcsolódó negatív gondolatokat, félelmeket. Online tanácsadás keretein belül a fenti témák feldolgozásához kínálunk segítséget.

Tovább

Gyermekvédelmi tanácsadás

Várunk tanácsadásunkon, ha segítségre szorulsz a gyámhivatali vagy a bírósági eljárjások tisztázásában. Kapcsolattartási problémáid vannak a gyermeknél, vagy veszélyeztető körülémények állnak fenn a másik félné.

Tovább