Programok

Jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20 perces konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.

Jogi tanácsadás: csütörtökönként

 

Tovább

Coaching

A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység (nem minősül pszichoterápiának). A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását.
Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás.

 

 

Tovább

Tanácsadás a munkakeresésben és pályaváltásban

Itt olyan tanácsadókat, coachokat találsz, akik a munkavállalásban, karrierépítésben, vállalkozás indításban, pályaváltásban nyújtanak segítséget.

 

 

Tovább

Iskolaelőkészítő nyelvi fejlesztés

Iskolaválasztás előtt rengeteg kérdés merül fel, különösen, ha gyermekünk beszéd-, mozgás- vagy értelmi fejlődésében valamilyen eltérést tapasztalunk.
Ha ilyen jellegű tanácsadásra van szükséged, gyermekeddel keresd fel Demeter Lívia szakértőnket.

Tovább

Festő kurzus akvarellel


Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével. Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Tovább

Stresszoldó beszélgetés

A jelenlegi helyzet mindenkit más kihívás elé állít. Ha úgy érzed, hogy jó lenne a problémáidat átbeszélni valakivel, hogy jól jönne egy segítő kéz: én nyújtom az enyémet az online térben, mert hiszem, hogy együtt könnyebb. 
 

Tovább

Hatékony délutáni tanulás Krek-módszerrel

Szeretnél kész leckét estére?
Szeretnél nyugodt, kiegyensúlyozott gyereket, aki alig várja, hogy elmesélje, hogy mi az, ami éppen aznap a tananyagból foglalkoztatja?
Szeretnéd azt érezni, hogy szeretve tanítják a gyermeked, amíg te munkában vagy?
Szeretnél segítséget a kamasz kérdések megválaszolásában?
Szeretnéd minőségi idővel tölteni az estéket a gyerekeiddel?

Tovább

Párkapcsolat: igen vagy nem?

A workshopokon a párkapcsolat témakörét helyezzük a fókuszba. A résztvevők többek között választ kaphatnak arra, hogy készen állnak-e egy újabb kapcsolatra, illetve van-e valami olyan tényező, ami blokkkolja a megvalósulását. 

Tovább

Hogyan legyen énidőm, karanténsakk anyáknak

Egyedülálló anyának nem könnyű lenni, még normál időben sem, nemhogy ebben a különleges helyzetben, amelyben most vagyunk! Hogyan tudnál énidőt kisakkozni magadnak ráadásul karácsony előtt?
Az új-régi helyzettel való megküzdésben segít ez az online workshop.

Tovább

Évtervezés egy bizonytalan világban

2020 több szempontból is a mélységek éve volt. Olyan mértékben bizonytalanodtunk el lelkileg és egzisztenciálisan is, amilyenre nem volt még példa az életünkben. A létbizonytalanság is elérkezett, hiszen sokan attól félnek, hogy elvesztik a munkájukat, akár már el is vesztették!
Ebben a bizonytalan helyzetben csak az önmagadba vetett hited erősítésével, erőforrásaid tudatosításával és régi készségeid fejlesztésével, új készségek kialakításával lehet egyensúlyt találni.
A workshop abban segít, hogy átgondolod a jelenlegi helyzetben melyek azok a tervek, amelyek megvalósíthatók, új célokat találsz és a megvalósításhoz is ötleteket kapsz.
 

Tovább