Közösségi programok

Alapítványunk 2018 tavaszán közösségfejlesztési folyamatot indított el annak érdekében, hogy minél több, gyerekét nevelő szülőt megtaláljunk és közösségi tevékenységekbe bevonva, közösen megoldjuk azokat a problémákat, ami egyedül nem megy. Alakult egy közösségfejlesztő csoport, akik áprilisban közösségfejlesztő képzésen vettek részt, ami után interjúkat készítettek gyereküket egyedül nevelő szülőkkel, vagy őket segítőkkel.
Úgy gondoljuk, hogy még mások bekapcsolódnának ebbe a folyamatba és megosztanák a többiekkel, hogy milyen egyedülálló szülőnek lenni, mi az amiben a közösség erejével, összefogással tudnának előbbre lépni, problémáikat megoldani. Ennek érdekében szervezzük az első közösségi beszélgetést, amelyet még több találkozás követ.

Szívesen látunk mindenkit, aki egyedül neveli a gyermekét/gyermekeit vagy segít neki a gyermeknevelésben. Szülőket, nagyszülőket, barátokat, szomszédokat. Hívd meg őket is!

Párkapcsolat: igen vagy nem?

A workshopokon a párkapcsolat témakörét helyezzük a fókuszba. A résztvevők többek között választ kaphatnak arra, hogy készen állnak-e egy újabb kapcsolatra, illetve van-e valami olyan tényező, ami blokkkolja a megvalósulását. 

Tovább

Évtervezés egy bizonytalan világban

2020 több szempontból is a mélységek éve volt. Olyan mértékben bizonytalanodtunk el lelkileg és egzisztenciálisan is, amilyenre nem volt még példa az életünkben. A létbizonytalanság is elérkezett, hiszen sokan attól félnek, hogy elvesztik a munkájukat, akár már el is vesztették!
Ebben a bizonytalan helyzetben csak az önmagadba vetett hited erősítésével, erőforrásaid tudatosításával és régi készségeid fejlesztésével, új készségek kialakításával lehet egyensúlyt találni.
A workshop abban segít, hogy átgondolod a jelenlegi helyzetben melyek azok a tervek, amelyek megvalósíthatók, új célokat találsz és a megvalósításhoz is ötleteket kapsz.
 

Tovább