Korábbi eseményeink

Ezen az oldalon korábbi programjainkat találod.

Tanácsadás a munkakeresésben és pályaváltásban

Itt olyan tanácsadókat, coachokat találsz, akik a munkavállalásban, karrierépítésben, vállalkozás indításban, pályaváltásban nyújtanak segítséget.

Tovább

Kapunyitogató: NEKED ÉS RÓLAD - MEGNYÍLT AZ EGYSZÜLŐS KÖZPONT

Nagy Anna, az Egyszülős Központ megálmodója mesélt arról, hogyan és miért született meg a központ gondolata, és hogyan segíti majd ez a csodálatos hely az egyedül nevelő szülőket.

Időpont: 2018. május 30., 16.00-18.00
Helyszín: Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Tovább

Kapunyitogató: BESZÉLGESSÜNK A TARTÁSDÍJRÓL

A hozzánk beérkező jogi kérdések legnagyobb hányada a tartásdíjjal kapcsolatos, ezért most személyesen is lehetőségetek nyílt erről beszélgetni Dr. Makó Klaudiával, jogász szakértőnkkel.

Időpont: 2018. június 5. kedd, 16.30-18.00
Helyszín: Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Tovább

BABARUHA-ÉS GYEREKRUHA BÖRZE

A börzén elajándékozhatod vagy eladhatod a már kinőtt és nem használt baba-és gyerekruhákat, játékokat, könyveket. 

Időpont: 2018. október 6. (szombat)
Helyszín: Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Tovább

KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS

Közösségfejlesztő programunk következő eseménye egy újabb közösségi beszélgetés lesz, ahová várjuk azokat az egyedül nevelő szülőket, akik szeretnének aktívan tenni azért, hogy egy olyan közösség jöjjön itt létre, amelyik képes a saját problémáira közös megoldásokat találni.

Helyszín: Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Tovább

Relaxáció Autogén Tréninggel

Az autogén tréning egy olyan stresszoldó módszer, mely során a testrészeket és az izmokat ellazítjuk és ennek gyakorlása jótékony hatást fejt ki a lelkiállapotunkra is.
A módszer néhány alkalommal elsajátítható és autogén módon, vagyis önállóan alkalmazható a mindennapokban. A tréninget Endrédi Zsófia pszichológus vezeti.

Tovább

"Saját utak" - Leválófélben a gyermekem. Hogyan tudom ezt jól kezelni?

 

 Az egyszülős családtípus velejárója, hogy a szülő a gyerek leválásának problémájával gyakran magára van utalva.
 Programunk egyik célja, hogy a leválással kapcsolatos feszültségekre a résztvevők rálássanak és a kitekintésben segítséget kapjanak.

Tovább

Egyedül (ne)velem

Válás, elválás után sokszor érezzük úgy, hogy nagyon nehéz és talán el sem bírjuk ezt a terhet. A csoport forma segítségével lehetőség nyílik, hogy egymástól is ötletetket kapjanak a résztvevők, valamint felismerjék, hogy nincsenek egyedül problémáikkal.

Tovább

„VAN EGY ARANYSZÁL AZ EMBERBEN, AZ ÖNBECSÜLÉS FONALA”

Döntéseink útjai, önbecsülésünk háttere,

Pál Feri előadása egyedül nevelő szülőknek
 
Magyarország jelenleg egyik leginspiratívabb előadója, a mentálhigiéné egyik bátor gondolkodója Pál Ferenc, vagy ahogy mindenki hívja őt: Pálferi tart inspirációs előadást az Egyszülős Központban egyedül nevelő szülőknek.

Tovább

Társkeresés egyszülősként

A párkeresésre vállalkozó egyedülálló szülők tele vannak bizonytalansággal, kérdésekkel, gyermekeiket és jövőjüket érintő aggodalmakkal. Hogyan és mikor kezdjük újra egyedülálló szülőként a randevúzást, ismerkedést?
A párkereső egyedülálló szülőket éríintő kérdéseket, kockázatokat, stratégiákat igyekszünk tisztázni és tudatosítani a két alkalmas foglalkozás során.

Tovább