Korábbi eseményeink

Ezen az oldalon korábbi programjainkat találod.

Kapunyitogató: NEKED ÉS RÓLAD - MEGNYÍLT AZ EGYSZÜLŐS KÖZPONT

Nagy Anna, az Egyszülős Központ megálmodója mesélt arról, hogyan és miért született meg a központ gondolata, és hogyan segíti majd ez a csodálatos hely az egyedül nevelő szülőket.

Időpont: 2018. május 30., 16.00-18.00
Helyszín: Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Tovább

Kapunyitogató: BESZÉLGESSÜNK A TARTÁSDÍJRÓL

A hozzánk beérkező jogi kérdések legnagyobb hányada a tartásdíjjal kapcsolatos, ezért most személyesen is lehetőségetek nyílt erről beszélgetni Dr. Makó Klaudiával, jogász szakértőnkkel.

Időpont: 2018. június 5. kedd, 16.30-18.00
Helyszín: Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Tovább

BABARUHA-ÉS GYEREKRUHA BÖRZE

A börzén elajándékozhatod vagy eladhatod a már kinőtt és nem használt baba-és gyerekruhákat, játékokat, könyveket. 

Időpont: 2018. október 6. (szombat)
Helyszín: Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Tovább

KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS

Közösségfejlesztő programunk következő eseménye egy újabb közösségi beszélgetés lesz, ahová várjuk azokat az egyedül nevelő szülőket, akik szeretnének aktívan tenni azért, hogy egy olyan közösség jöjjön itt létre, amelyik képes a saját problémáira közös megoldásokat találni.

Helyszín: Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Tovább

Relaxáció Autogén Tréninggel

Az autogén tréning egy olyan stresszoldó módszer, mely során a testrészeket és az izmokat ellazítjuk és ennek gyakorlása jótékony hatást fejt ki a lelkiállapotunkra is.
A módszer néhány alkalommal elsajátítható és autogén módon, vagyis önállóan alkalmazható a mindennapokban. A tréninget Endrédi Zsófia pszichológus vezeti.

Tovább

Hahota Jóga Klub

Tudtad, hogy akkor is tudsz nevetni, amikor egyáltalán nincs kedved hozzá? Nem kell különleges humorérzék ahhoz, hogy nevess: tudsz nevetni akkor is, amikor nem vagy éppen boldog. Sőt, lehet nevetni ok nélkül is – a Hahota Jóga módszerével! A Hahota Jóga az egyik legújabb egészségügyi őrület, ami két évtized alatt végigsöpört a világon, s mára több mint 100 országba jutott el. Ezzel a módszerrel bárki tud nevetni bármiféle különösebb ok nélkül! Erszény Krisztián, a Nemzetközi Hahota Jóga Szervezet nevetés-vezetője vezet be titeket a gyakorlásba.

Tovább

Egyedül (ne)velem

Válás, elválás után sokszor érezzük úgy, hogy nagyon nehéz és talán el sem bírjuk ezt a terhet. A csoport forma segítségével lehetőség nyílik, hogy egymástól is ötletetket kapjanak a résztvevők, valamint felismerjék, hogy nincsenek egyedül problémáikkal.

Tovább

„VAN EGY ARANYSZÁL AZ EMBERBEN, AZ ÖNBECSÜLÉS FONALA”

Döntéseink útjai, önbecsülésünk háttere,

Pál Feri előadása egyedül nevelő szülőknek
 
Magyarország jelenleg egyik leginspiratívabb előadója, a mentálhigiéné egyik bátor gondolkodója Pál Ferenc, vagy ahogy mindenki hívja őt: Pálferi tart inspirációs előadást az Egyszülős Központban egyedül nevelő szülőknek.

Tovább

Egyedül a kezdetektől...

Ha a kezdetektől fogva egyedülálló szülőkként kell megküzdenetek a mindennapok feladataival, és néha úgy érzitek, elfogyott az erőtök várunk benneteket Hegedüs Réka családterapeuta által vezetett csoportfoglalkozásokra az Egyszülős Központban.

Tovább

Reiki

Fáradt vagy, esetleg stresszes az életed?
Akarsz friss és mégis nyugodt lenni, vagy még több?
Szeretnéd megsokszorozni az energiaszintedet mentálisan, érzelmileg és fizikálisan?
A reiki elősegíti a mély ellazulást amely nyugalmat és jó közérzetet teremt.
Erősíti az immunrendszert, oldja a fájdalmat és a stresszt. 

Tovább