Tanácsadás a munkakeresésben és pályaváltásban


Helyszín

Egyszülős Központ

1085 Budapest, Üllői út 30,


Időpontfoglalás

Programinformációk


Kincses - Geszner Krisztina  | Legközelebb: 2019. április 26. (péntek) 11:00 (60 percben)
 

Kincses - Geszner Krisztina

HR szakemberként közel 20 éve, coachként 5 éve foglalkozom emberek kiválasztásával, fejlesztésével és karrierjük támogatásával. Ez a szakmám és a hivatásom. Ezt a tudást és tapasztalatot tudom felajánlani annak, aki segítségért hozzám fordul.  


A tanácsadás során segítek, amennyiben munkahelyet szeretnél változtatni, vagy a jelenlegi munkahelyeden új munkakört kívánsz megpályázni. Átbeszéljük, hogy hol tartasz a folyamatban és a változtatáshoz milyen lépéseket szükséges megtenned. Segítek az önéletrajz, motivációs levél vagy belső pályázat megírásában, felkészítelek az interjúra, átbeszéljük az állásinterjú(k) tapasztalatait, támogatlak a belépésben és a beilleszkedésben. Ha szeretnéd, melletted leszek végig, de akkor is lehet keresni, ha csak egy-egy pontnál van szükséged megerősítésre, vagy egy szakértői szemre.  


Várom azokat, akiknek a munkavállalással kapcsolatban van kérdése, kérése, problémája vagy  elakadása,  és azokat, akik úgy érzik szükségük van valakire, aki támogatja és kíséri őket ebben a nem is olyan egyszerű folyamatban. 
 

 

 

 

 

SIPŐCZ ATTILA  | Legközelebb: időpont kérés egyeztetéssel

Sipőcz Attila

 

Közép- és felsővezetői kiválasztással, szakértők felkutatásával foglalkozó dán cég magyarországi munkatársai vagyunk, 15 éves munkaerőpiaci kutatási és tanácsadási tapasztalattal.

Amennyiben Ön elakadt a karrierjében, váltana a mostani munkájából vagy új munkahelyet keres és ezzel kapcsolatban van kérdése, szívesen segítünk! Álláskeresés, interjúra való felkészülés, nyitott pozíciók megpályázása. Ezek egyikét sem tudjuk Ön helyett megcsinálni, de ha kérdése van, elakadt vagy elbizonytalanodott és a Google minden értékelhető találatát átolvasta már és mégsem tudja hogyan és merre lépjen, keressen minket, próbálunk segíteni, elmondjuk mi mit látunk az Ön esetében

Időpont egyeztetés: kapcsolat@egyszulo.hu