Stresszoldó beszélgetés


Helyszín

online

Időpontfoglalás

Jelenleg nem lehet időpontot foglalni.

Programinformációk

Stresszoldó beszélgetés | szerdánként 10:00 és 11:00
(nem pszichoterápia)

Vezeti: Batki Diána - érzelmi intelligencia fejlesztő & One Brain stresszoldó
 
Batki Diána

 

 

2 gyerekes egyedül nevelő anya vagyok. Stresszoldással foglalkozom a One Brain kineziológiai módszert alkalmazva és azt kiegészítve a RED coaching technikával (radikális érzelmi intelligencia fejlesztés) mely még hatékonyabbá teszi a problémák gyökerüknél való megragadását, kezelését.  Szeretem az embereket fókuszáltan meghallgatni. Számomra a siker az, ha a másik ember szemében a felismerést látom megcsillanni. Anyaként és segítőként is arra törekszem, hogy az együttlét során olyan biztonságos közeget teremtsek, ahol igazi  önmagunk lehetünk, mert innen lehet tovább lépni. Nagyon szívesen foglalkozom gyerekekkel, lenyűgöz a tisztaságuk, a rugalmasságuk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Program:
A jelenlegi helyzet mindenkit más kihívás elé állít. Aggódunk a szeretteink egészsége miatt, a munkánk, a pénzügyi helyzetünk miatt. A gyerekünk nem biztos, hogy örömmel és önként leül otthon tanulni, lehet hogy a home office vagy más miatt úgy érezzük ez túl sok és nem tudunk neki hatékonyan segíteni.
 
Stresszt okozhat régi rutinunk felborulása. Minden változik, új formát ölt, emiatt félelmeink felerősödhetnek.
 
A családtagokkal való együttlét és más családtagoktól, barátoktól való távollét szokatlan helyzeteket teremt. Izolálódunk, még "egyedülebbül" érezzük magunkat, pedig a helyzet ebben tekintetben eddig sem volt fényes 1szülőként.

Ha a fentieket elolvasva úgy érzed, hogy jó lenne a problémáidat átbeszélni valakivel, hogy jól jönne egy segítő kéz: én nyújtom az enyémet az online térben, mert hiszem, hogy együtt könnyebb. 
 
Időtartam:
Egyéni online egyéni konzultáció 40-60 percben
A jelentkezést követően (1-2 napon belül) mindenkivel egyeztetünk, hogy milyen online felületen történik a beszélgetés.