Párkapcsolat: igen vagy nem?


Helyszín

Egyszülős Központ

1085 Budapest, Üllői út 30.


Időpontfoglalás

Programinformációk

Párkapcsolat: igen vagy nem? | 2020. december 3. (csütörtök) 17:30 - 19:30

(kiscsoportos online workshop)

Vezeti: Batki Diána One Brain kineziológus és Érzelmi intelligencia Fejlesztő és Szeles Panni RED (radikális érzelmi intelligencia fejlesztő) tréner
 

Batki Diána

 


2 gyerekes egyedül nevelő anya vagyok.

Stresszoldással foglalkozom a One Brain kineziológiai módszert alkalmazva és azt kiegészítve a RED coaching technikával (radikális érzelmi intelligencia fejlesztés) mely még hatékonyabbá teszi a problémák gyökerüknél való megragadását, kezelését.  

Szeretem az embereket fókuszáltan meghallgatni. Számomra a siker az, ha a másik ember szemében a felismerést látom megcsillanni. Anyaként és segítőként is arra törekszem, hogy az együttlét során olyan biztonságos közeget teremtsek, ahol igazi  önmagunk lehetünk, mert innen lehet tovább lépni. Nagyon szívesen foglalkozom gyerekekkel, lenyűgöz a tisztaságuk, a rugalmasságuk.

 

 

 

 

 

 

Szeles Panni

 

Szeles Panni vagyok, RED tréner. Érzelmi intelligencia fejlesztéssel foglalkozom egyéni és csoportos foglalkozások keretében.
Négy éve csöppentem bele a pszichológia és az önismeret világába. Akkoriban elég nehezen éltem meg az akkor meglévő konfliktusaimat, nem tudtam képviselni magam, ahogy szerettem volna. Leginkább ezek miatt kerestem fel egy pszichológust. Később csatlakoztam a RED Akadémián az EQ Tréninghez. Az út, amin elindultam annyira izgalmas volt – a leejtőkkel és gödrökkel együtt, hogy elkezdtem ugyanitt a RED EQ Tréner képzést, illetve később a Csoportos Tréner képzést is.

 

 

 

Nagyon szeretem ezt a világot. Engem mindig is érdekeltek az emberi kapcsolatok működése, dinamikája. És amikor az EQ és a RED módszer segítségével megláttam az összefüggéseket, hogy mindennek oka van, akkor már tudtam, hogy én ezt szeretném csinálni. 2019 sok változást hozott, mert a multis állásomat is ott hagytam azért, hogy ennek a hivatásnak tudjak élni. Batki Diána coach társammal elindítottunk több olyan csoportot, amiben fókuszáltan foglalkozunk a túlsúly lelki okainak feltárásával, párkapcsolati nehézségek feldolgozásával és a gyereknevelés kérdőjeleivel. Az egyéni konzultációk keretében legtöbbször olyan témákkal keresnek meg, mint az önbizalomhiány, önismeret, gyereknevelés, párkapcsolati elakadások, munkahelyi kihívások, a túlsúly lelki okai. 
Számomra az adja a legtöbbet, ha kísérhetem klienseimet ezen az izgalmas, kihívásokkal megfűszerezett úton, és segíthetek, hogy az egyhelyben toporgás helyett tovább tudjanak lépni. 
 

Program:

A workshop alatt 2 bátor önkéntes jelentkező személyes témáját tudjuk feldolgozni választ kapva az alábbi kérdésekre:
- milyen számomra az ideális társ?
- készen állok-e egy új párkapcsolatra?
- milyen tényezők blokkolnak az ismerkedés során vagy a kapcsolat későbbi fázisaiban?
- mi az a visszatérő nem működő minta, ami újra és újra ismétlődik a kapcsolataimban?
- hogyan kommunikálom az igényeimet és a határaimat a másik félnek?
- mitől félek?


Időtartam: Kb 2,5 órás workshop

A beszélgetés előtt a résztvevőkenk e-mailben egy linket küldünk, amivel kapcsolódni tud a beszélgetéshez.