Jelel a Babám


Helyszín

Pingvin Játszóház

1085 Budapest, Üllői út 30.

Ár: 2500 Ft


Időpontfoglalás

Jelenleg nem lehet időpontot foglalni.

Programinformációk

Jelel a Babám | 2019. május 2. (csütörtök) 10:00
Kezdő Babajelbeszéd Tanfolyam 
 
Vezeti: Puskás Kriszti 
Puskás Kriszti

 

Három gyermekes édesanya vagyok. A középső, és legkisebbik gyermekemmel idehaza jeleltem. Ezen időszak alatt megbizonyosodtam arról, hogy óriási segítség ez a sajátos kommunikációs módszer mind a szülőnek, mind pedig gyermekének.

Másoknak is meg szerettem volna ezt mutatni. Immáron 4 éve baba- és gyermekjelbeszéd oktatóként segítek a szülőknek jobban megérteni gyermeküket.

Másfél évet tanultam a Hallatlan Alapítványnál, ahol B2-I.-es magyar jelnyelvi nyelvvizsgát szereztem. Magyar jelnyelven alaupló babajelnyelvet oktatok. 

 
 
 
 
 
 
 
Ingyenes bemutató foglalkozás | 2019. április 25. (csütörtök) 10:00
A bemutató órán ízelítőt szeretnék adni abból, hogy hogyan is néz ki egy babajelelős kezdő kurzus. Megnézzük, hogy mi is valójában ez a módszer, mikor érdemes elkezdeni, és miylen előnye származhat ebből a babának és szüleinek egyaránt.
 
Program:
A babák közvetlen kis világát lefedő körülbelül 150 jelmennyiséget veszünk át 6 alkalommal. A jelek kifejezetten a babák kézügyességének megfeleően lettek kialakítva. A tanfolyam a babák igényeire van szabva, rugalmas óramenettel.  Dalolunk, játszunk, mondókázunk, mindeközben pedig sok-sok babajeleket tanulunk. A tanfolyamokon az a célom, hogy egy kincset, mégpedig a kölcsönös megértés kincsét adjam át a résztvevőknek. 
 
Tanfolyam díja: 2.500 Ft / alkalom
 
Kinek ajánljuk?
6-8 hónapos kortól egészen addig, amíg a gyermek nem beszél teljesen érthetően 
 
Program hossza: 6 alkalommal, 45 perc | Első alkalom: 2019. május 2. (csütörtök) 10:00
 
Ezt írták rólunk:
"Lea kislányommal 14 hónaposan mentünk el Kriszti babajelbeszéd tanfolyamára, ahol már az első órát követő harmadik napon mutatta Lea a "virág" jelét. A következő órán már többször  láttuk tőle a "még" jelét. Az én babám különösen fogékony a jelekre, ezidáig is inkább mutogatott, mint beszélt. Most egy kicsit tudatosabban visszük ezt a jó szokásunkat tovább. Kriszti egy fantasztikus világra nyitott nekünk ablakot. Köszönjük!" B. Rita 
 
Ha nálunk sikeresen bejelentkeztetek, jelentkezzetek be itt is:
 
fotó: www.facebook.com/babakezek/