Családterápia


Helyszín

Egyszülős Központ

1085 Budapest, Üllői út 30.


Időpontfoglalás

Programinformációk

CSALÁDTERÁPIA | következő időpont: egyeztetés alatt
Vezetik: Dr. Szél Zsuzsanna orvos, pár- és családterapeuta jelölt, Csekő Csilla életmód tanácsadó és terapeuta, pár- és családterapeuta jelölt 
 
Dr. Szél Zsuzsanna, Csekő Csilla

 

 

A családterápiás ülések egyszülős családoknál segíthetnek a válást, vagy az egyik szülő elvesztését követő újjászerveződésben, így új határok, új szokások és rítusok kialakításában. Támogatást nyújthatnak a veszteségek feldolgozásában, mind az egyedül maradt szülő, mind a gyermekek számára. A gyerekek válást, vagy az egyik szülő elvesztését követően kialakult iskolai nehézségeinek, viselkedészavarának, esetleges testi tüneteinek (ágybavizelés, hasi panaszok, ekzema, asthma, evészavar, kényszerbetegség) megoldásában is segítséget nyújthat. 
 

 
 
 
 
CSALÁDTERÁPIA | következő időpont: egyeztetés alatt
Vezetik: Cseke Eszter és Harsányi Kata (okleveles pszichológusok, család-és párterapeuta jelöltek)
 
Cseke Eszter és Harsányi Kata

 

 

Cseke Eszter és Harsányi Kata, akik család- és párterapeuta jelöltekként szeretnének támogatást nyújtani azoknak a családoknak is, akiknél a gyermek(ek) nevelésében nagyrészt csak az egyik szülő vesz részt. Tapasztalatot az iskolapszichológia és az egészségügy területén is szereztek pszichológusként, így sokrétű probléma esetén is segítséget nyújthatnak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Program (Cseke Eszter és Harsányi Kata):
A családterápiás ülések során a szülő és a gyermek(ek) számára is legideálisabb megoldások megtalálásában támogatjuk a hozzánk fordulókat. A családterápiás ülések 90 percet vesznek igénybe, mely során a családi rendszer dinamikáját és erősségeit feltérképezve dolgozunk a lehető legjobb megoldás megtalálásán.  Olyan család jelentkezését várjuk, aki vállalja, hogy kétheti rendszerességgel, szombat délelőtt 10-11.30 óra közt részt vesz a tanácsadáson. Egy folyamat átlagosan 8 találkozóból áll.
 
Kinek ajánljuk?
Hirtelen változás a gyermeke viselkedésében? Orvosilag megmagyarázhatatlan testi betegségeket  (fejfájás, hasfájás, ekcéma, asztma) tapasztal? A családterápia a közhiedelemmel szemben nem csak akkor nyújt használható segítséget, amikor valami komoly lelki probléma van a családban. Sok esetben a gyermek betegségének hátterében a különböző életszakaszokban megjelenő elakadások állnak. A gyermek magatartási és beilleszkedési nehézségeinek feloldásában bizonyítottan hatékony módszer a családterápia, de különböző evészavarok esetén is hatékony segítséget tudunk nyújtani.

Árak:

Egyszülős Kártya nélkül: 15 000 Ft

Egyszülős Kártyával: ingyenes

 
A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!