Coaching


Helyszín

online

1085 Budapest, Üllői út 30,


Időpontfoglalás

Programinformációk

IDŐPONT FOGLALÁSÉRT KATTINTS A FENTI NAPTÁRBAN A SÖTÉTKÉK MEZŐRE

Ha a naptárban nem látsz szabad időpontotkérjük írj egy e-mailt a herenik.dorottya@egyszulo.hu címre.
A beszélgetés ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk, ilyen jellegű igényedet kérjük jelezd a pingvinjatszohaz@gmail.com e-mail címen!

Árak: 

Egyszülős Kártya nélkül: 20 000 Ft

Egyszülős Kártyával: ingyenes

A coaching úgy segít, hogy nem mondja meg a válaszokat (nem minősül pszichoterápiának). Kérdéseket tesz fel, amelyek elgondolkodtatnak, ha hajlandó vagy elgondolkodni. A kérdések hatására jönnek a felismerések. Valószínűleg nem azonnal, de az is lehet, hogy már a beszélgetés közben. A felismerések felkavarnak és elindítanak bennünk bizonyos folyamatokat. Egyszer csak megértjük az összefüggéseket, helyükre kerülnek a dolgok. Egy biztos a coaching kimozdít egy helyzetből, egy gondolkodásmódból. A life coachingnál a coach segít az ügyfélnek tisztázni, mit szeretne elérni az életben, ami biztosítja, hogy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen, majd támogatja a változási folyamat során. (pl. változások kezelése, konfliktus kezelés, karrierváltás)
 
A coach olyan, mint egy edző. A sportolót segíti abban, hogy a tehetségére és szorgalmára támaszkodva sikereket érjen el – ehhez edzéstervet készít, méri a teljesítményét, motiválja és átsegíti a mélypontokon. 
 
Velük találkozhatsz a személyes konzultáción:
 
 
Lózsa Rita

Lózsa Rita, coach

 

Coachként azoknak tudok segíteni, akik vágynak arra, hogy továbblépjenek munkájukban vagy magánéletükben, és készek arra, hogy tegyenek is ezért. Foglalkozom továbbá olyan ügyfelekkel, akiket származásuk, nemük vagy más okok miatt hátrányos megkülönböztetés ér, és szeretnének jobban megbirkózni az ezzel járó stresszel.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szőke Kinga

Szőke Kinga, coach

 

Karrierváltó anya vagyok. Több mint 20 évet töltöttem el multinacionális cégeknél közgazdászként. Van egy 10 éves kislányom, akit hosszú ideje egyedül nevelek. A születése óta sok kihívással szembesültem mind emberi, mind munka szempontból. Szeretek emberekkel foglalkozni. Meghallgatni a problémájukat és támogatni őket abban, hogy arra mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbb megoldást. Azaz felismerje, hol van most, célokat tűzzön ki és induljon el a megvalósítás felé. Két fő területre koncentrálok: az útkeresők, aki munkahelyet vagy szakmát szeretnének váltani, vagy ilyen irányban gondolkodnak (kisgyermekes anyák és életközepi karrierváltók) és azok a vállalkozók vagy mikrovállalatok, akik szintet akarnak lépni, de valami akadályozza őket ebben.
 
 
Bővebb bemutatkozás                                                                                             

 

 

 

 

Szenner Hajnalka

 

Szenner Hajnalka, coach (hétfőnként 13:00 órától, 60 percben)

Luxembourgban élő terápiás tanácsadó, life és családi coach vagyok, két kiskamasz anyukája. Nyelvtanárként végeztem Szegeden, majd az élet Luxembourgba sodort, ahol kezdetben évekig fordítóként dolgoztam. A segítő beszélgetések mindig is jelen voltak az éleetmben. Sok évnyi önismereti munka után végre rátaláltam az igazi hivatásomra, és mintegy öt éve képzem magam ezen a területen. A fő szakterületem a pozitív nevelés és az érzelmi intelligencia.  A coachingokon kívül pozitív gyereknevelési tanfolyamokat tartok szülőknek és pedagógusoknak. 

A családomban és a barátaim között is vannak egyszülős családok, látom, hogy milyen heroikus küzdelmet folytatnak ezek a szülők a mindennapokban. A coachingok és segítő beszélgetések lehetőséget biztosítanak arra, hogy a szülők megosszák a nehézségeiket, kétségeiket, mindennapi és gyermeknevelési problémáikat. Coachként abban tudok segítséget nyútani, hogy aki hozzám fordul megtalálja a problémáira a saját megoldását, felfedezze saját erőforrásait és erősíteni tudja érzelmi-mentális ellenállóképességét. A pozitív gyereknevelésben járatos családi coacként pedig a gyermeknevelésben tudom a mindennapi életet megkönnyítő tanácsokkal segíteni a szülőket. 
 
 
 
 

 

 

 
 
Lőrincz András

Személyes kompetenciák megismerése coach segítségével (szerdán vagy péntekenként 19-20 óra között)

Lőrincz András vagyok Life Coach, HR szakember. Közel húsz éve foglalkozom emberekkel, kiválasztással, toborzással. Dolgoztam multinál, vezettem saját céget. Az elmúlt évek során a figyelmem egyre inkább a coaching felé fordult, amiben egy olyan eszkörendszerre találtam rá, ami az egyénre fokuszál és egyedi, személyre szabott megoldásokat kínál. 

"Az elmúlt évek divatos HR irányzata a kompetencia alapú munkaerő gazdálkodás. De tulajdonképpen mit is jelent ez, hogyan ismerhetjük meg saját kompetenciáinkat, hogyan segíthet nekünk a coaching? 
 
Az egyéni kompetenciák hat összetevője a következő:
- ismeretek, az a tudás, amit az egyén potenciálisan alkalmazni tud
- készségek, bizonyos fizikai és mentális feladatok végrehajtásában szerzett gyakorlat,
- szociális értékek, szerepek, amiket az egyén követendőnek tart,
- én-kép, a személy milyennek látja magát,
- személyiség vonások, tartós fizikai, kognitív és pszichoszociális jellemzők,
- motivációk, amik vezérlik az egyént különféle célok elérésére, viselkedések megvalósítására," 
 
Kinek ajánljuk?
Álláskeresőknek, munkájukban, előremenetelülkben megrekedteknek.