Coaching


Helyszín

Egyszülős Központ

1085 Budapest, Üllői út 30,


Időpontfoglalás

Programinformációk

IDŐPONT FOGLALÁSÉRT KATTINTS A FENTI NAPTÁRBAN A SÖTÉTKÉK MEZŐRE
A beszélgetés ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk, ilyen jellegű igényedet kérjük jelezd a pingvinjatszohaz@gmail.com e-mail címen!

Árak: 

Egyszülős Kártya nélkül: 20 000 Ft

Egyszülős Kártyával: ingyenes

A coaching úgy segít, hogy nem mondja meg a válaszokat. Kérdéseket tesz fel, amelyek elgondolkodtatnak, ha hajlandó vagy elgondolkodni. A kérdések hatására jönnek a felismerések. Valószínűleg nem azonnal, de az is lehet, hogy már a beszélgetés közben. A felismerések felkavarnak és elindítanak bennünk bizonyos folyamatokat. Egyszer csak megértjük az összefüggéseket, helyükre kerülnek a dolgok. Egy biztos a coaching kimozdít egy helyzetből, egy gondolkodásmódból. A life coachingnál a coach segít az ügyfélnek tisztázni, mit szeretne elérni az életben, ami biztosítja, hogy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen, majd támogatja a változási folyamat során. (pl. változások kezelése, konfliktus kezelés, karrierváltás)
 
A coach olyan, mint egy edző. A sportolót segíti abban, hogy a tehetségére és szorgalmára támaszkodva sikereket érjen el – ehhez edzéstervet készít, méri a teljesítményét, motiválja és átsegíti a mélypontokon. 
 
Velük találkozhatsz a személyes konzultáción:
 

 

Lózsa Rita

Lózsa Rita, következő időpont: 2019. június 13. (csütörtök) 17:00-18:00 (60 percben)

 

Coachként azoknak tudok segíteni, akik vágynak arra, hogy továbblépjenek munkájukban vagy magánéletükben, és készek arra, hogy tegyenek is ezért. Foglalkozom továbbá olyan ügyfelekkel, akiket származásuk, nemük vagy más okok miatt hátrányos megkülönböztetés ér, és szeretnének jobban megbirkózni az ezzel járó stresszel.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szakács Anna

Szakács Anna, következő időpont: egyeztetés alatt

 

Coach és viselkedéselemző (pszichológus) vagyok. A páciensekkel való közös munkám során a bizalom, az értő figyelem és az empátia kulcs szerepet játszik. Emellett pedig visszajelzéseim olyan tükörként szolgálnak a hozzám fordulók számára, amik segíthetnek, hogy megtalálják elakadásaikban azokat a pontokat, amik akadályként állnak előttük. Hiszem, hogy coach-ként kísérő vagyok a páciensek új életének az útján, amit mindenki saját maga épít meg félelmei legyőzésével, felelősségből, önbizalomból, szeretetből és sok-sok bátorságból.
Főbb témáim a nőiség – női szerepek, anyaság, párkapcsolat illetve karrierváltás.

 

 

Bővebb bemutatkozás

 

 

 

 

 

Szőke Kinga

Szőke Kinga, következő időpont: 2019. június 14. (péntek) 10:00 - 11:00

 

Karrierváltó anya vagyok. Több mint 20 évet töltöttem el multinacionális cégeknél közgazdászként. Van egy 10 éves kislányom, akit hosszú ideje egyedül nevelek. A születése óta sok kihívással szembesültem mind emberi, mind munka szempontból. Szeretek emberekkel foglalkozni. Meghallgatni a problémájukat és támogatni őket abban, hogy arra mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbb megoldást. Azaz felismerje, hol van most, célokat tűzzön ki és induljon el a megvalósítás felé. Két fő területre koncentrálok: az útkeresők, aki munkahelyet vagy szakmát szeretnének váltani, vagy ilyen irányban gondolkodnak (kisgyermekes anyák és életközepi karrierváltók) és azok a vállalkozók vagy mikrovállalatok, akik szintet akarnak lépni, de valami akadályozza őket ebben.
 
 
Bővebb bemutatkozás                                                                                             

 

 

 

 

Ság Annamária

Ság Annamária, következő időpont: egyeztetés alatt

Art Coaching

Képzőművész diplomával és coach végzettséggel rendelkezem, jelenleg művészetterápiát tanulok.  Évekig tanítottam fiataloknak különböző művészeti technikákat, kreatív foglakozásokat vezettem intézményekben, rendezvényeken. Két gyermek édesanyja vagyok.


Az Art Coaching folyamat során sok kérdés és kreatív eszköz segítségével azon dolgozunk, hogy megtaláld az elakadásaid okait, felismerd a problémás élethelyzet lehetséges megoldásait.
A coaching nem tanácsadás, hanem olyan segítő beszélgetés, amely hozzásegít ahhoz, hogy tudatosíts a céljaidat, megtaláld a saját erőforrásaidat, amik a későbbiek során támogatnak abban, hogy megtedd a konkrét lépéseket a változtatás felé.

 

Saját önismereti utamon és a felnőttekkel való közös munka során azt tapasztaltam, hogy az alkotás, a kreatív látásmód a flow  élményen túl olyan felismeréseket hozhat, amiket más módokon nem találtunk volna meg.

Hiszek a kommunikáció és a mindenki számára elérhető kreativitás, a művészet gyógyító,  csodateremtő erejében.

Főbb témák:
- munka-magánélet egyensúly, énidő
- újrakezdés válás, krízishelyzetek után
- anyaság, női szerepek
- külföldi élet
- visszatérés a munkába
- munka – hivatás

Halász Emese

Halász Emese, következő időpont: egyeztetés alatt

"Ambient coaching"

Az ambient coaching folyamat során a coachee által hozott elakadást, nehéz helyzetet, fejlesztendő területet több nézőpontból is elemezzük, vizsgáljuk, átbeszéjük, feltérképezzük az elakadás „környezetét”, mi veszi körül, hogy látjuk, érzékeljük ezeket a vetületeket és az ebből eredő különböző tapasztalások, felismerések alapján jelölünk ki fókuszterületet  illetve tűzzük ki a folyamat célját.

 

 

 
Kocsárdi Zsófia
Kocsárdi Zsófia, első időpont: 2019. június 25. (kedd) 10:00
Angol nyelvi coaching
 

Majdnem 20 éve dolgozom a nyelvoktatásban. 10 évig egy vállalati nyelvoktatással foglalkozó nyelviskolában dolgoztam angoltanárként, majd szakmai vezetőként, így objektív szemlélőként követtem a tanulók fejlődését. Angliában folytattam a szakmát, ahol coach képesítést is szereztem, majd hazatérve alaposabban kitanultam a nyelvi coaching szakmát. Jelenleg a Közszolgálati Egyetemen tanítok közigazgatási szaknyelvet. 

Bővebb információ

 

 

 

A nyelvi coaching célja, hogy minden tanuló megtalálja a számára működő nyelvtanulási módszereket, melyek segítségével áttörheti azokat a gátakat, amik a többéves nyelvtanulás során akadályozták. A módszer segít megszabadulni félelmektól, hiedelmektől és blokkoktól, és újraprogramozza a tanuláshoz való hozzáállást. A folyamat elején konkrét célokat állítunk, melyeket szem előtt tartva tervezzük meg közösen a tanulási folyamatot és a használandó eszközöket. A nyelvi coaching "mellékterméke" általában egy önállóbb, motiváltabb és magabiztosabb nyelvtanuló és nyelvhasználó lesz. 

A nyelvi coaching segít minden nyelvtanulással küzdőnek. Olyanoknak, akik sok éve tanulják az angol nyelvet, de úgy érzik, nem boldogulnak; akik többször nekifutottak már egy nyelvvizsgának, de soha nem sikerült; akik nehéz feladat előtt állnak (interjú, külföldi munka, új pozíció, prezentáció, stb.) és nem tudják, hogy álljanak neki; továbbá azoknak, akik hiába tanulnak, félnek megszólalni angolul.