Coaching


Helyszín

online

1085 Budapest, Üllői út 30,


Időpontfoglalás

Programinformációk

COACHING | Online

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérünk írj egy e-mailt a [email protected] címre.
 

Árak: 

Egyszülős Kártya nélkül: 20 000 Ft

Egyszülős Kártyával: ingyenes

A coaching úgy segít, hogy nem mondja meg a válaszokat (nem minősül pszichoterápiának). Kérdéseket tesz fel, amelyek elgondolkodtatnak, ha hajlandó vagy elgondolkodni. A kérdések hatására jönnek a felismerések. Valószínűleg nem azonnal, de az is lehet, hogy már a beszélgetés közben. A felismerések felkavarnak és elindítanak bennünk bizonyos folyamatokat. Egyszer csak megértjük az összefüggéseket, helyükre kerülnek a dolgok. Egy biztos a coaching kimozdít egy helyzetből, egy gondolkodásmódból. A life coachingnál a coach segít az ügyfélnek tisztázni, mit szeretne elérni az életben, ami biztosítja, hogy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen, majd támogatja a változási folyamat során. (pl. változások kezelése, konfliktus kezelés, karrierváltás)
 
A coach olyan, mint egy edző. A sportolót segíti abban, hogy a tehetségére és szorgalmára támaszkodva sikereket érjen el – ehhez edzéstervet készít, méri a teljesítményét, motiválja és átsegíti a mélypontokon. 
 
Velük találkozhatsz a személyes konzultáción:
 
 
Lózsa Rita

Lózsa Rita, coach

 

Coachként azoknak tudok segíteni, akik vágynak arra, hogy továbblépjenek munkájukban vagy magánéletükben, és készek arra, hogy tegyenek is ezért. Foglalkozom továbbá olyan ügyfelekkel, akiket származásuk, nemük vagy más okok miatt hátrányos megkülönböztetés ér, és szeretnének jobban megbirkózni az ezzel járó stresszel.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                               

Halász Emese

Halász Emese, coach

Az ambient coaching folyamat során a coachee által hozott elakadást, nehéz helyzetet, fejlesztési területet több nézőpontból is elemezzük, vizsgáljuk, átbeszéljük, feltérképezzük az elakadás „környezetét”, mi veszi körül, hogy látjuk, érzékeljük ezeket a vetületeket és az ebből eredő különböző tapasztalatokat, felismerések alapján jelölünk ki fókuszterületet vagy tűzzük ki a folyamat célját.
 

 

 

 
Lőrincz András

Személyes kompetenciák megismerése coach segítségével (szerdán vagy péntekenként 19-21 óra között)

Lőrincz András vagyok Life Coach, HR szakember. Közel húsz éve foglalkozom emberekkel, kiválasztással, toborzással. Dolgoztam multinál, vezettem saját céget. Az elmúlt évek során a figyelmem egyre inkább a coaching felé fordult, amiben egy olyan eszkörendszerre találtam rá, ami az egyénre fokuszál és egyedi, személyre szabott megoldásokat kínál. 

"Az elmúlt évek divatos HR irányzata a kompetencia alapú munkaerő gazdálkodás. De tulajdonképpen mit is jelent ez, hogyan ismerhetjük meg saját kompetenciáinkat, hogyan segíthet nekünk a coaching? 
 
Az egyéni kompetenciák hat összetevője a következő:
- ismeretek, az a tudás, amit az egyén potenciálisan alkalmazni tud
- készségek, bizonyos fizikai és mentális feladatok végrehajtásában szerzett gyakorlat,
- szociális értékek, szerepek, amiket az egyén követendőnek tart,
- én-kép, a személy milyennek látja magát,
- személyiség vonások, tartós fizikai, kognitív és pszichoszociális jellemzők,
- motivációk, amik vezérlik az egyént különféle célok elérésére, viselkedések megvalósítására," 
 
Kinek ajánljuk?
Álláskeresőknek, munkájukban, előremenetelülkben megrekedteknek.
 
 
 
 
 
Zsiray Eszter

Zsiray Eszter | Testi-lelki egészség coach

Spanyolországban élek és egy kisfiú édesanyja vagyok. Hosszú éveket dolgoztam multinacionális vállalatoknál, majd a coach szakmára váltottam. Imádok emberekkel dolgozni, folyamatosan fejlődni és tanulni egymástól, látni azt, hogy micsoda pozitív változtatásokra képesek az ügyfeleim a coaching módszertan segítségével. Kisfiam születése óta szívügyem, hogy szülőkkel dolgozzak együtt és nekik segítsek jobbá tenni az életüket.     


A gyermekünk születésével egyben anya és apa is születik és ez rengeteg változást hoz magával. Nem könnyű elfogadni az új élethelyzetet, megfelelni az újabb és újabb kihívásoknak, sokszor próbára tesz minket a szülői lét és nem a legelőnyösebb oldalunkat hozza elő. Míg rengeteg ajándékot is tartogat a szülőség, közben a szülőnek magának az igényei, a testi és lelki egészsége gyakran nincsen a prioritási listán, pedig a boldogabb, kiegyensúlyozottabb anyuka és apuka könnyebben birkózik meg a mindennapos nehézségekkel és könnyebben hangolódik rá a gyermeke igényeire. Coachként abban segítek a friss és nem olyan új szülőknek, hogy megtervezzünk egy ideálisabb, harmónikusabb életformát, amiben a család minden tagjának kielégülnek a testi-lelki szükségletei, és megvalósítsuk a szükséges változtatásokat ez az új élet irányába. Mindez lehet fizikai változás (hiszen ép testben ép lélek) és/vagy lelki, koncentrálva többek közt az érzelmek, stressz és konfliktushelyzetek megfelelő kezelésére, asszertív kommunikáció alkalmazására.   

 


Olyan szülőknek ajánlom a programot, akik szeretnének dolgozni a testi és/vagy lelki egészségükön és valóban akarnak erre időt, energiát áldozni.    
Egy alap coaching program három hónapig tart és 8 online találkozást tartalmaz.