Az anya útja


Helyszín

Egyszülős Központ

1085 Budapest, Üllői út 30.


Időpontfoglalás

Jelenleg nem lehet időpontot foglalni.

Programinformációk

 
AZ ANYA ÚTJA | 2019. május 14. (kedd) 9:00
 
Vezeti: Berecz Ágnes
Berecz Ágnes
 

 

Ági 2004 óta dolgozik a civil oktatási szektorban oktatóként, trénerként, facilitátorként. Pályája elején környezeti neveléssel és ifjúsági munkával foglalkozott hazai és nemzetközi keretek között. 2012 óta alapítóként vesz részt a Pandora Egyesület munkájában, mely 2017-ben indította útjára a Mother Nature című nemzetközi projektet. A projekt keretében 5 ország szakemberei működnek együtt, létrehozva egy kisgyermekes anyukákat támogató nemzetközi közösséget, és támogatják az anyukákat önismereti tanulási programokkal.

Ági a projekt vezetőjeként részt vesz a tananyag fejlesztésében, és az anyukák által működtett önsegítő tanulólcsoportok támogatásában.

Egyedülálló szülőként két kisgyermeket nevel Gödöllőn. E jelenlegi csoport egy felajánlás az egyedülálló anyukák számára, ám apukával nevelő anyukákat is szeretettel vár a programra. 

 
 
 
Program:
Műhely arról, mi történt VELED mióta megszületett a gyermeked?
Önreflexió arról, mit hozott SZÁMODRA az anyaság?
Hogyan változtál, mit tanultál, kinek látod ma MAGADAT?
Közös tervezés: mindez hová vezet TÉGED az élet pályádon, miben akarsz kiteljesedni?
 
A “Anya Útja” egy természeti és művészeti elemekkel átszőtt önismereti tréning; különleges lehetőség arra, hogy találkozz és kapcsolódj önmagaddal és más anyákkal, hogy a közös munka során ráláss az anyaként megélt belső változásra és tanulásra. A műhelymunka alkalmat ad arra is, hogy újragondold életutadat az anyaság tükrében, az anyaként elsajátított új képességek tudatosításával, hogy mindebből erőt nyerj a mindennapokhoz.
Hisszük, hogy anyává válni beavatás, átalakulás, átlépés felnőtt életünk kiteljesedett szakaszába, lehetőség arra, hogy mélyebben megismerjük önmagunkat és megvalósítsuk küldetésünket, melynek jelentőségét és valódi jelentését kevesen tudatosítják modern társadalmunkban.
 
Kinek ajánljuk?
Kisgyermekes anyukáknak 
 
Program hossza:
A tréningsorozat 4 alkalmas, egymásra épülő tanulási folyamat, zárt csoportban. Egy-egy alkalom időtartama 3 óra." 

Első alkalom: 2019. május 14. (kedd)

További alkalmak:

- 2019. május 21. (kedd) 9:00 - 12:00
- 2019. május 28. (kedd) 9:00 - 12:00
- 2019. június 4. (kedd) 9:00 - 12:00
 
A programon való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött!
 
A program ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk, ilyen jellegű igényedet kérjük jelezd Németh Dorka játszóházvezetőnek.
 
fotó: www.femina.hu