Csoportfoglalkozások

A nehéz élethelyzetek feldolgozását segítik a különféle témákban elindított csoportjaink is. Először a relaxáció autogén tréninggel és a leválást segítő csopotot indítjuk útjára. Lesz gyászcsoport, válásfeldolgozást segítő  csoport. Tervezünk csoportot mozaikcsalád témában is, és közösségfejlesztés programunk eredményeként és indulnak majd különféle közösségi csoportok.

Festő kurzus akvarellel


Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével. Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Tovább

Hatékony délutáni tanulás Krek-módszerrel

Szeretnél kész leckét estére?
Szeretnél nyugodt, kiegyensúlyozott gyereket, aki alig várja, hogy elmesélje, hogy mi az, ami éppen aznap a tananyagból foglalkoztatja?
Szeretnéd azt érezni, hogy szeretve tanítják a gyermeked, amíg te munkában vagy?
Szeretnél segítséget a kamasz kérdések megválaszolásában?
Szeretnéd minőségi idővel tölteni az estéket a gyerekeiddel?

Tovább

Párkapcsolat: igen vagy nem?

A workshopokon a párkapcsolat témakörét helyezzük a fókuszba. A résztvevők többek között választ kaphatnak arra, hogy készen állnak-e egy újabb kapcsolatra, illetve van-e valami olyan tényező, ami blokkkolja a megvalósulását. 

Tovább

Hogyan legyen énidőm, karanténsakk anyáknak

Egyedülálló anyának nem könnyű lenni, még normál időben sem, nemhogy ebben a különleges helyzetben, amelyben most vagyunk! Hogyan tudnál énidőt kisakkozni magadnak ráadásul karácsony előtt?
Az új-régi helyzettel való megküzdésben segít ez az online workshop.

Tovább

Évtervezés egy bizonytalan világban

2020 több szempontból is a mélységek éve volt. Olyan mértékben bizonytalanodtunk el lelkileg és egzisztenciálisan is, amilyenre nem volt még példa az életünkben. A létbizonytalanság is elérkezett, hiszen sokan attól félnek, hogy elvesztik a munkájukat, akár már el is vesztették!
Ebben a bizonytalan helyzetben csak az önmagadba vetett hited erősítésével, erőforrásaid tudatosításával és régi készségeid fejlesztésével, új készségek kialakításával lehet egyensúlyt találni.
A workshop abban segít, hogy átgondolod a jelenlegi helyzetben melyek azok a tervek, amelyek megvalósíthatók, új célokat találsz és a megvalósításhoz is ötleteket kapsz.
 

Tovább

Otthonfelújítási támogatás – hogyan vehetem igénybe?

HASZNOS TANÁCSOK, GYAKORLATI TUDNIVALÓK, KÉRDEZZ-FELELEK

Tovább

Apacsoport - egyedülálló apák önsegítő csoportja

Nagyon kevés szó esik az egyedülálló apákról, pedig van úgy, hogy egy édesapa marad egyedül a gyermekeivel. Nekik indítunk egy 4 alkalomból álló csoportfoglalkozást, ami mentális támaszt, közösséget, „nem vagyok egyedül” érzést adhat, így bátrabban tudnak segítséget kérni. Egymást erősíthetik, támogathatják az apák. 

Tovább

Külön utakon is békésen

Kiegyensúlyozottan, életre szóló sérülések nélkül is el lehet válni, és elvált szülőkként békés együttműködésben is fel lehet nevelni a gyermekünket. Ebben segít a válási mediációs workshop.
 

Tovább