Csoportfoglalkozások

A nehéz élethelyzetek feldolgozását segítik a különféle témákban elindított csoportjaink is. Először a relaxáció autogén tréninggel és a leválást segítő csopotot indítjuk útjára. Lesz gyászcsoport, válásfeldolgozást segítő  csoport. Tervezünk csoportot mozaikcsalád témában is, és közösségfejlesztés programunk eredményeként és indulnak majd különféle közösségi csoportok.

Otthonfelújítási támogatás – hogyan vehetem igénybe?

HASZNOS TANÁCSOK, GYAKORLATI TUDNIVALÓK, KÉRDEZZ-FELELEK

Tovább

Festő kurzus akvarellel


Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével. Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Tovább

Hatékony délutáni tanulás Krek-módszerrel

Szeretnél kész leckét estére?
Szeretnél nyugodt, kiegyensúlyozott gyereket, aki alig várja, hogy elmesélje, hogy mi az, ami éppen aznap a tananyagból foglalkoztatja?
Szeretnéd azt érezni, hogy szeretve tanítják a gyermeked, amíg te munkában vagy?
Szeretnél segítséget a kamasz kérdések megválaszolásában?
Szeretnéd minőségi idővel tölteni az estéket a gyerekeiddel?

Tovább

Párkapcsolat: igen vagy nem?

A workshopokon a párkapcsolat témakörét helyezzük a fókuszba. A résztvevők többek között választ kaphatnak arra, hogy készen állnak-e egy újabb kapcsolatra, illetve van-e valami olyan tényező, ami blokkkolja a megvalósulását. 

Tovább

Hogyan legyen énidőm, karanténsakk anyáknak

Egyedülálló anyának nem könnyű lenni, még normál időben sem, nemhogy ebben a különleges helyzetben, amelyben most vagyunk! Hogyan tudnál énidőt kisakkozni magadnak ráadásul karácsony előtt?
Az új-régi helyzettel való megküzdésben segít ez az online workshop.

Tovább

Évtervezés egy bizonytalan világban

2020 több szempontból is a mélységek éve volt. Olyan mértékben bizonytalanodtunk el lelkileg és egzisztenciálisan is, amilyenre nem volt még példa az életünkben. A létbizonytalanság is elérkezett, hiszen sokan attól félnek, hogy elvesztik a munkájukat, akár már el is vesztették!
Ebben a bizonytalan helyzetben csak az önmagadba vetett hited erősítésével, erőforrásaid tudatosításával és régi készségeid fejlesztésével, új készségek kialakításával lehet egyensúlyt találni.
A workshop abban segít, hogy átgondolod a jelenlegi helyzetben melyek azok a tervek, amelyek megvalósíthatók, új célokat találsz és a megvalósításhoz is ötleteket kapsz.
 

Tovább