Baba-Mama programok

Délelőttönként a kismamákat várjuk kisbabájukkal különféle programokkal. Terveink szerint lesznek különféle fejlesztő programok és Ringató is.

Ringató

A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden szerdán az Egyszülős Központban 10:00 - 10:30. Regisztráció nem szükséges.

 

Tovább

Tipegő Babatorna

A mozgás és kognitív funciók fejlesztése kulcsfontosságú gyermekünk életében, várjuk Önöket csemetéikkel együtt  vidám, játékos, mozgásos zenés foglalkozásunkra.

Tovább

Babás-mamás fejlesztő foglalkozások

Babás-mamás fejlesztő foglalkozások: A foglakozásokon a zene, az ének dominál, így a gyerekekkel való együttlétet vidám, oldott hangulat övezi.
Tovább

Jelel a Babám

Sokszor látod a babád szemében, hogy úgy mondana valamit, de nem tudod megfejteni, hogy mit szeretne?
Szeretnéd, ha kevesebbet sírna, és többet mosolyogna?
Szeretnéd, ha még szorosabb, bensőségesebb lenne gyermekeddel a kapcsolatotok?
Pillants bele babád gondolataiba!

Tovább

Beszélgessünk! Babamasszázsról és babahordozásról

Beszélgessünk fesztelenül, önfeledten, tabuk nélkül az öleleő "nevelés" - ki nevel kit..? - két alapvető és bárki számára elsajátítható kellékéről, a babamasszázsról és a babahordozásról. 

Tovább

Az anya útja

"Az Anya Útja”  4 alkalmas önismereti tanulási program kisgyermekes anyáknak
4 találkozás, ami csak RÓLAD szól!
 

Tovább

Nőiesség útja - Nőkkel, Nők között, Női körben

Családi mesedélelőtt

Kaphatsz-e új válaszokat az anyaság, nőiesség kérdéseire a mese segítségével?

A mese segítségével körbejárjuk azt az utat, milyen amikor anya születik, milyen az, amikor a női erő megsokszorozódik. Anyává válni annyit jelent, hogy az egész életed átalakul. A kihívást az, hogy össze kell hangolni a régi és új örömöket, vágyaidat, feladatokat és elvárásokat. Gyere és tölts el egy órát olyan édesanyákkal, akik veled együtt mennek keresztül ezeken a formálódásokon.

Tovább