Baba-Mama programok

Délelőttönként a kismamákat várjuk kisbabájukkal különféle programokkal.

Tipegő Babatorna

A mozgás és kognitív funciók fejlesztése kulcsfontosságú gyermekünk életében, várjuk Önöket csemetéikkel együtt  vidám, játékos, mozgásos zenés foglalkozásunkra.

Tovább

Babás-mamás fejlesztő foglalkozások

Babás-mamás fejlesztő foglalkozások: A foglakozásokon a zene, az ének dominál, így a gyerekekkel való együttlétet vidám, oldott hangulat övezi.
Tovább

Jelel a Babám

Sokszor látod a babád szemében, hogy úgy mondana valamit, de nem tudod megfejteni, hogy mit szeretne?
Szeretnéd, ha kevesebbet sírna, és többet mosolyogna?
Szeretnéd, ha még szorosabb, bensőségesebb lenne gyermekeddel a kapcsolatotok?
Pillants bele babád gondolataiba!

Tovább

Beszélgessünk! Babamasszázsról és babahordozásról

Beszélgessünk fesztelenül, önfeledten, tabuk nélkül az öleleő "nevelés" - ki nevel kit..? - két alapvető és bárki számára elsajátítható kellékéről, a babamasszázsról és a babahordozásról. 

Tovább

Ringató

A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Szeptembertől minden kedden két csoportban az Egyszülős Központban 9:45 - 10:15 és 10:30 - 11:00. Regisztráció nem szükséges.

 

Tovább

Maszatoló kicsiknek

Minden pici gyereknek nagy öröm és jó játék megismerkedni új, általuk még nem tapasztalt anyagokkal, létrehozni valamit, nyomot hagyni, felfedezni. Erre kínál lehetőséget a Maszatoló, ahol anyukák és gyerkőceik együtt tapasztalhatják meg a közös alkotás örömét. Pici kezek sokat ügyesednek egy-egy ilyen alkalommal, az édesanyák segítő kezei pedig megteremtik a lehetőséget, hogy minden alkalommal egy saját alkotással, és pozitív élményekkel gazdagodva térjenek haza.
 
 

Tovább